Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود شفیعی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره آخرین جلسه شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و تصمیمات این نشست اظهار کرد: جلسات شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه به شکل معمول هر ماه برگزار می‌شود. طبیعتاً میان اعضا بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات مختلف داخلی حزب و کلان کشور صورت می‌گیرد و این جلسه هم به همین ترتیب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسائلی را در تشکیلات استانی خود دنبال می‌کنیم و فعالیت‌هایی که باید انجام بگیرد را رصد می‌کنیم و در مورد گزارش‌هایی که از استان‌ها به شورای مرکزی می‌رسد بحث و تصمیم گیری صورت می‌گیرد.

دبیر جلسات شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه، ورود این تشکل اعتدالی به انتخابات ریاست جمهوری را زود عنوان کرد و گفت: در شرایط فعلی نباید فضای جامعه را انتخاباتی کنیم. اما حزب اعتدال و توسعه عرصه سیاسی و تحولات را مورد رصد قرار می دهد تا تحلیلی از شرایط موجود داشته باشد تا بتواند اقدامات لازم را انجام دهد. ولی از این نظر که از الان کار انتخاباتی انجام دهیم، مقداری زود است.

شفیعی گفت: مانند همه گروه‌ها و احزاب ما هم فعال هستیم و برای همه کارزارهای انتخاباتی همواره برنامه بلندمدت داشته ایم ولی در حال حاضر صلاح نمی‌دانیم به موضوعات انتخاباتی بپردازیم.

وی درباره نحوه تعامل این حزب با جریان اصلاحات بعد از تعطیل شدن شورای‌عالی سیاست‌گذاری، گفت: اصلاح طلبان نهاد هماهنگی خاص خود را دارند و اگر لازم باشد ما با آنها هماهنگی‌هایی انجام می‌دهیم. باید ساز و کار ارتباط  را در حزب تعریف کنیم زیرا به شکل مصداقی به موضوع انتخابات ۱۴۰۰ تا امروز ورود نداشته ایم طبیعتا به موضوع کلان‌تر نگاه می‌کنیم.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در توضیح نگاه کلان حزب اعتدال توسعه به مسائل کشور یادآور شد: منافع ملی مساله مهمی است که حزب همواره دنبال کرده است. منافع کشور در همگرائی و هم‌افزایی میان قوا و مردم است و بر این عقیده ایم که دولت و مجلس و دیگر نهادها همواره باید از ظرفیت‌های همه گروه‌های سیاسی استفاده کنند.

شفیعی ادامه داد: این رویکرد حزب اعتدال و توسعه در دولت تدبیر و امید هم عملی شد و ما به همه گروه‌ها توصیه کرده‌ایم که کشور را به همین ترتیب اداره کنند و معتقدیم محروم کردن کشور از ظرفیت افراد شایسته هر جناحی خسارت، آسیب و در تضاد با منافع ملی است.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه تاکید کرد که این تشکل در مباحث مدیریتی کشور اعتقاد به نگاه جزیره‌ای ندارد.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ دولت تدبیر و امید حزب اعتدال و توسعه پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ دولت تدبیر و امید حزب اعتدال و توسعه انتخابات ۱۴۰۰ دولت تدبیر و امید حزب اعتدال و توسعه اخبار کنکور شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۴۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نه» پاکستان به امرو نهی آمریکا درباره ایران

به گزارش همشهری‌آنلاین، "اسحاق دار" معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، روز سه‌شنبه با نادیده گرفتن هشدارهای آمریکا درباره روابط تجاری با ایران، به ویژه در زمینه پروژه مشترک خط لوله انتقال گاز میان دو کشور گفت که نمی‌توان به پاکستان امر و نهی کرد و این کشور در تصمیم‌گیری‌هایش، تنها منافع خود را در نظر می‌گیرد.

روزنامه پاکستانی دان در این باره گزارش داد: دار در یک نشست خبری در اسلام‌آباد در پاسخ به سوالی درباره این پروژه گفت که "ما باید مراقب منافع خود بوده و تعهدات خود را در نظر داشته باشیم و دولت باید با در نظر داشتن منافع پاکستان درباره کاری که می‌خواهیم انجام بدهیم، زمان و چگونگی آن تصمیم‌گیری کند، فارغ از این که آمریکا و دیگر کشورها چه می‌گویند.

او افزود: نمی‌توان به ما امر و نهی کرد و ما به کسی اجازه نمی‌دهیم مانعی ایجاد کند. پاکستان کشوری مستقل است و ما همان طور که به استقلال دیگر کشورها احترام می‌گذاریم، انتظار داریم که دیگران نیز به استقلال پاکستان احترام بگذارند.

واشنگتن در پی سفر اخیر "سید ابراهیم رئیسی" رییس جمهور ایران به پاکستان که امضای توافق‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه در حوزه‌های متعدد از دستاوردهای آن بود، درباره خطر اعمال تحریم‌ها به کسانی که با ایران به تجات می‌کنند، هشدار داد.

اسحاق دار در این باره گفت که پاکستان، نتیجتا تصمیم‌گیری خواهد کرد.

به گفته وزیر امور خارجه پاکستان، سفر رئیسی به این کشور "بسیار ثمربخش" بود.
او همچنین گفت که "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان سعودی قرار است به زودی، به پاکستان سفر کند و دولت در ماه جاری از تاریخ آن مطلع خواهد شد.

اسحاق دار در ادامه گفت که در نشست اخیر سازمان همکاری اسلامی خواستار آتش‌بس فوری و باز کردن کریدوری بشردوستانه در غزه و اجرای راهکار "۲ دولتی" با مرزهای ۱۹۶۷ برای حل‌وفصل مسئله فلسطین شده است.

کد خبر 850413 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • آغاز بررسی جزئیات پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی
  • ۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم
  • «نه» پاکستان به امرو نهی آمریکا درباره ایران
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / اعلام زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی
  • انتشار اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی اعلام شد
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا