Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حزب جمهوریت ایران اسلامی تهران طی بیانیه‌ای ضمن قدردانی از همه تلاش‌های صورت گرفته از سوی دولت و بخصوص کادرهای درمانی کشور خطاب به حسن روحانی، ریاست جمهوری اسلامی ایران نوشت: بدون تردید، عبور کامل از ایمنی قرنطینه‌ای به ایمنی گله‌ای ولو این‌که برخی کشورهای غربی و جوامع سرمایه‌داری‌ هم به‌آن دست یازند در تضاد با تعالیم اسلامی است‌ و نمی‌تواند به‌عنوان یک راهبرد اساسی در جمهوری اسلامی ایران اتخاذ گردد و منجر‌ به‌ هدر رفتن سرمایه‌های معنوی و مادی ما شود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل نامه حزب جمهوریت به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر حسن روحانی

رییس محترم جمهوری اسلامی ایران با سلام و احترام

همان‌طور که مستحضرید حضرتعالی مانند همه سران دولت‌های جهان سوگند یاد کرده‌اید که تمامی استعدادها و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسئولیت‌هایی که بر عهده گرفته‌اید به‌کار گیرید و امروز روزی است که وجدان‌های بیدار ملت‌های جهان داوری خواهد کرد که در بحران جهانی حاصل از پاندمی کرونا‌ویروس کدام‌یک از سران دنیا در مقام عمل به‌سوگند خود پای‌بند بوده‌اند!

گویا پاندمی کروناویروس آغاز شد تا میزان پای‌بندی همه سران جهان به‌ عهدشان با ملت در انجام مسئولیت‌هایی که برعهده دارند محک زده شود‌ و کارآمدی حکومت‌ها‌ و مضامیر رجال‌ سیاست بر همگان آشکار گردد‌.

از این‌رو حزب جمهوریت ایران اسلامی در شرایط حساس کنونی از حضرتعالی به‌عنوان‌ عالی‌ترین مقام اجرایی کشور می‌خواهد که ترتیبی اتخاذ‌ فرمایید که برخی رفتارها که بیش‌تر "نمایش کارآمدی" است از سوی همه ارکان نظام کنار گذاشته شود؛ زیرا عرصه مبارزه با کروناویروس عرصه سیاسی‌بازی نیست که بتوان با پروپاگاندای خبری بر آن فائق آمد! کروناویروس پدیده‌ای بیولوژیکی و عینی است که تنها راه مهار و غلبه بر آن‌ مواجهه علمی و دانایی‌محوری در مبارزه با این پدیده خطرناک است‌ و بدون تردید هر قدر مواجهه علمی در این زمینه به تعویق افتد، تبعات آن برای مُلک و ملت سنگین‌تر خواهد بود!

البته در ماه‌های اخیر فعالان عرصه سلامت در امر کنترل شیوع‌ کروناویروس و درمان مبتلایان از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند، اما اتخاذ برخی تصمیمات اخیر برای عادی‌سازی امور، نگران‌کننده و مُوهِم‌ عبور مسوولان کشور از ایمنی قرنطینه‌ای به‌ ایمنی گله‌ای است!

بدون تردید، عبور کامل از ایمنی قرنطینه‌ای به ایمنی گله‌ای ولو این‌که برخی کشورهای غربی و جوامع سرمایه‌داری‌ هم به‌آن دست یازند در تضاد با تعالیم اسلامی است‌ و نمی‌تواند به‌عنوان یک راهبرد اساسی در جمهوری اسلامی ایران اتخاذ گردد و منجر‌ به‌ هدر رفتن سرمایه‌های معنوی و مادی ما شود‌!

آقای رییس‌جمهوری‌

بدیهی است که کشور ما در وضعیت‌ نامطلوب اقتصادی، اجتماعی ناشی از آثار غیرقابل انکار تحریم‌های ویرانگر و برخی رفتارهای ماجراجویانه به‌ارث مانده از گذشته و بحران‌های ناشی از کروناویروس قرار دارد و عبور از این مرحله فقط در سایه عقلانیت و مواجهه علمی و به‌کار بستن برنامه‌های مورد تایید متخصصان حوزه‌های سلامت، امور اجتماعی و اقتصاد و مدیریت ممکن است تا بتوان با کم‌ترین هزینه‌ انسانی و مادی و معنوی از این پیچ خطرناک عبور کرد.

از این‌رو حزب جمهوریت ایران اسلامی وظیفه خویش می‌داند که با انعکاس برخی از نظرات خود درخواست‌های ذیل را به‌استحضار حضرتعالی و دیگر مقامات‌ عالی نظام برساند:

۱. تخصیص مبلغ یک میلیارد دلار برای مبارزه با کرونا از صندوقی انجام شده که مجلس برای آیندگان تصویب کرده است. پس باید در برنامه‌ریزی‌، توزیع و هزینه‌ آن نهایت‌ دقت صورت گیرد و با اِعمالِ مدیریت علمی، عملکردها و ریز هزینه‌ها به‌صورت شفاف‌ به‌ مردم گزارش شود‌. تنها در این صورت است که هزینه این مبلغ‌ از صندوق ذخیره ارزی گامی مثبت در مبارزه با کرونا خواهد بود‌.

۲. اقشاری از مردم که در بحران کرونا بیش‌ترین آسیب را دیده‌اند باید در مرکز تصمیمات دولت باشند و بیکاران قبلی و بیکاران جدید باید در اولویت دریافت کمک‌های بلاعوض دولت قرار گیرند تا جامعه ملتهب با بحران‌های اجتماعی بیش‌تر مواجه نگردد.

۳. منابع مالی دولت که با توجه به محدودیت‌ها و تحریم‌های شدید به‌سختی به دست می‌آید نباید صرف برخی موازی‌کاری‌ها شود و یا در دست اشخاص و نهادهایی قرار گیرد که بدون دانش و امکانات استاندارد و با فعالیت نمایشی این سرمایه‌ها را هدر می‌دهند و نمی‌توانند به خروج منطقی کشور از این بحران کمک کنند.

۴. برخی گفتاردرمانی‌های شما و دیگر مقامات عالی کشور به هیچ وجه پسندیده نیست و اکیدا باید از رسانه‌ای کردن تصمیماتی که عملیاتی نشده است یا نمی‌شود، اجتناب شود.

۵. تامین منافع ملی از محورهای اصلی مسوولیت‌های جناب‌عالی است. پس تدبیری بیاندیشید که همه توجهات داخلی و خارجی دولت معطوف به‌تامین این منافع باشد و با تعامل بیش‌تر با نهادهای بین‌المللی از هر عاملی که به تامین منافع ملی و عبور مردم از این بحران کمک کند، به‌عنوان فرصت استفاده شود.

در پایان ضمن سپاس‌گزاری از تلاش‌گران عرصه سلامت و فعالان حوزه‌های اجتماعی از خدای متعال برای ملت شریف ایران، صحت و سلامت و برای همه خدمتگزاران به ملت، عزت و برای تمامی کسانی که نتوانسته‌اند به وظایف خود عمل کنند، هدایت، مسالت داریم و بدین‌وسیله آمادگی خود را برای همکاری مخلصانه در این جهاد ملی اعلام می‌داریم‌.

حزب  جمهوریت ایران اسلامی استان تهران ۹۹/۱/۲۴

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهوری ایران کروناویروس جمهوریت ایران اسلامی جمهوری اسلامی ایران مبارزه با کرونا حزب جمهوریت بیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۴۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با تشریح اقدامات مدیریت بحران در سیل اخیر گفت: توجه به بحران‌ها در همه سطوح ملی و استانی برای پیشگیری و مقابله کم است و در اولویت‌بندی اعتبارات کشوری و استانی برای مدیریت بحران مشکل داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، محمد علی آخوندی صبح امروز دوشنبه در زمینه اقدامات مدیریت بحران و دستگاه‌های اجرایی استان برای مقابله با بحران اظهار داشت: مدیریت بحران مجموعه‌ای از فعالیت‌ها است بنابراین نباید انتظار داشته باشیم که انجام اقدامات مورد نظر توسط دستگاه اجرایی یا واحد خاصی در استانداری صورت گیرد.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های که از منابع دولتی استفاده می‌کنند، همچنین نهادها و موسسه‌های زیر نظر دفتر مقام معظم رهبری، سازمان بسیج سازندگی و ...در این زمینه براساس قانون مصوب مجلس مسئولیت دارند افزود: از ماه 12 به بعد قانون مدیریت بحران کشور که مصوب مجلس شورای اسلامی است، وظایف سازمان مدیریت بحران کشور، شورای عالی مدیریت بحران کشور و دیگر دستگاه‌های اجرایی مربوط مشخص شده است، لذا همه آنها باید برای مقابله با بحران آماده باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی و سیاست گذاری در این زمینه در شورای عالی مدیریت بحران کشور انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: درکنار تصمیم‌های کشوری که ابلاغ می‌شود، بر اساس مواد 13 و 14 قانون مدیریت بحران کشور، همه دستگاه‌های اجرایی علاوه بر آموزش نیروهای خود باید آمادگی لازم را برای مدیریت بحران بر اساس وظایف خود داشته باشند.

آخوندی تأکید کرد: توجه به بحران در تمام سطوح ملی و استانی برای پیشگیری و مقابله با بحران کم است و این در حالی است که مدیر هر دستگاه اجرایی وظیفه نظارت بر چگونگی اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی را بر عهده دارد. بر اساس مواد 20 به بعد قانون مدیریت بحران کشور در شهرستان‌ها فرمانداران و بخشداران وظیفه نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی را در این زمینه بر عهده دارند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: هر دستگاه اجرایی برای انجام وظیفه‌ای که بر اساس قانون مورد نظر در زمینه مدیریت بحران برای آن مشخص شده است، از وزارتخانه خود باید در خواست اعتبار و تجهیزات مورد نیاز را داشته باشد. هر سال از سرجمع اعتبارات کشور، اعتباری در اختیار هلال احمر قرار می‌گیرد تا اقدامات مورد نیاز از این طریق انجام شود. صندوق بیمه خسارات طبیعی هم باید به وظیفه خود در این باره به خوبی عمل کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: ستاد مدیریت بحران استان منبع اعتباری مستمر و تجهیزاتی برای انجام یک سری کارها در این باره ندارد و در هشت سال گذشته اعتباری برای پیشگیری و مقابله به ستادهای مدیریت بحران استان ها اختصاص نیافته است. بعضی از دستگاه‌های اجرایی استان هم به دلیل اینکه اعتبارات درخواستی آنها از وزارت متبوع خود تامین نشده است، نتوانسته‌اند به وظایف خود در این باره به خوبی عمل کنند. در اولویت‌بندی اعتبارات کشوری و استانی برای مدیریت بحران مشکل داریم.

آخوندی گفت: حداقل برای بهسازی ماشین آلات راه‌سازی به یک هزار و 955 میلیارد  تومان نیاز داریم و از طرفی دیگر برای مدیریت بحران با کمبود نیرو انسانی مواجه هستیم و در بعضی از موارد تجهیزات وجود دارد اما نیروی متخصصی که بتواند با آن کار کند را نداریم که این مشکل در سازمان آتش نشانی مرکز استان و شهرداری‌ها با بازنشسته شدن تعدادی از نیروهای شاغل به وجود آمده است.

وی تصریح کرد: زمانی که هشداری اعلام می‌شود باید همه مرخصی‌ها لغو  و در چند روز باقیمانده تا زمان بحران پیش‌بینی شده باید مراکز خطر شناسایی و ماشین آلات مورد نیاز برای مقابله به مراکز خطر اعزام شوند که متاسفانه این موارد جدی گرفته نمی‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در زمان بروز بحران از همه امکانات موجود بخش‌های دولتی و خصوصی مانند ماشین آلات معادن باید به خوبی استفاده شود. باید برنامه‌ریزی برای پیشگیری و مقابله با بحران در شهرستان‌ها توسط فرمانداری‌ها به گونه‌ای باشد که در زمان وقوع بحران از همه امکانات برای کاهش خسارات بهره گرفته شود.

به گفته وی، زمانی که حادثه‌ای اتفاق می‌افتد، تیم‌های ارزیابی توسط دستگاه‌های مربوط به منطقه مورد نظر اعزام می‌شوند و در قالب فرم‌های برآورد خسارات انجام می‌شود.

وی بیان کرد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده تاکنون که هنوز تکمیل نشده، یک هزار و 955 میلیارد تومان در سیل اخیر به شهرستان زیرکوه خسارت وارد شده است.گزارش‌های مورد نظر در هر شهرستان به فرمانداری‌ها ارسال می‌شود و آنها هم این گزارش‌ها را به مدیریت بحران استان می‌فرستند و جمع‌بندی نهایی آن با امضای استاندار به وزارت کشور ارسال می‌شود و در هیئت دولت تصمیم لازم در هر زمینه‌ای گرفته می‌شود.

آخوندی با بیان اینکه بیشترین خسارت سیل به راه‌ها و ابنیه جاده‌ها وارد شده است، گفت: درپی سیل اخیر محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند‌. در پی بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب در مناطق مختلف به محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف، آسیب جدی وارد شده است. در این راستا تمام زیرساخت‌های جاده‌ای و راه‌های عشایری و روستایی در شهرستان خوسف خسارت جدی دیده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از آبگرفتگی منازل روستایی خوسف و نهبندان و تخریب تمامی قنواتی که در حاشیه رودخانه‌ها بوده‌اند خبر داد و افزود: ابنیه جاده‌ها نیز به طور کامل تخریب شده‌اند.

آخوندی از تخریب و خسارت به مزارع سرچاه عماری و محور قلعه زری در شهرستان خوسف خبر داد و گفت: در شهرستان خوسف شاهد قطعی شبکه آب و برق و حتی گاز در برخی روستاها بودیم. در شهرستان نهبندان آب به داخل شهر هم نفوذ کرده و مشکلاتی در داخل شهر هم داشته‌ایم و منازل قدیمی و آغل‌های دام گنبدی خسارت دیده‌اند که  بعد از اتمام بارش‌ها، میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: در شهرستان خوسف، مشابه زیرکوه شرایط خاصی به دنبال سیلاب داشتیم به نحوی که در محورهای مواصلاتی حتی ماشین سنگین هم نمی‌تواند تردد کند و محور قلعه زری و روستاهای بخش ماژان کلاً تخریب شده‌اند. 

آخوندی از همکاری مردمی، تراکتورداران و نیروهای معادن برای بازگشایی مسیرها تشکر کرد و یادآور شد: از مردم می‌خواهیم تا با نیروهای امدادی همکاری لازم را داشته باشند و به هشدارهای هواشناسی توجه کنند.

انتهای پیام/251/

دیگر خبرها

  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • عبور از دیوار چین: ستاره چینی برابر نوشاد زانو زد
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران